събота, 23 декември 2006 г.

Внимание - глупости! Не четете надолу:)

Припомняйки си Удхаус покрай закривения джентълменски чадър, който имам удоволствието да държа в коридора си, ми изникна случая, в който чичо Пелъм се поинтересувал от модерните технологии и си взел магнетофон и секретарка. Тези две устройства (може би периферни) смятал да използва вместо стария метод сам да си пише книгите. Когато чул гласа си, обаче, изпаднал в див потрес - звучало му като сърдит учител, наставляващ сгафила двойкаджийка. Лентите му подействали като тотален пресушител на вдъхновението и той набързо изхвърлил магнетофона. Да, следва шега с това, което е направил със секретарката. Превъртаме малко напред.
--->
Да се опитваш да морализираш, да размахваш пръст от жалката си трибунка (дума-история сама по себе си), да казваш на света как да се върти, е тъпо. Кофти, че никой не е застрахован. Но ако всички, които допринасят за непрекъснато увеличаващата се в интернет реколта от зърно и плява, изведнъж осъзнаеха истинския ефект от посевите си... Не е ясно дали и това място щеше да съществува. Което не е никаква загуба, защото на този етап никой не е попадал на този адрес. Тотал посетителите са двама, понеже имам достъп от 2 IP-та. Я малко fast forward!
--->
Минаваме направо към поуката от историята - няколко автентични късчета мъдрост, които е необходимо да бъдат увековечени. Резултат са от снощно просветление в малките часове, получено с помощта на червено винени субстанции. Писани са като SMS-и до самия мен - виден последовател на Маншон-ската ложа, очевидно. Правописът е променен за добро.

1. 10 cc dreadlock holiday - написано в такси, в което звучеше Боб Марли - жалък опит да нацеля.

2. трябва да бъде много различно от обичайното. нищо не разбирам от тези неща, в крайна сметка човек не може да избяга от себе си - това ще си го закача на стената и сутрин ще си го гледам за мотивация.

3. най-важната цел е да продължиш да работиш, Змеев! - ето защо алкохолът е социално приемлив донякъде - не ми идва революционната идея, че вече не трябва да работя.

4. заеби... някои хора са по-специални от други. луксозна книга за кучета и where's your limit активен дилър - може да не изглежда така, но имено тук е ключът към разгадаване на Вселената. Не го виждате? Be quiet, unworthy!!!

Няма коментари: