четвъртък, 5 юни 2008 г.

За един по-приятен Интернет.

Благодаря на Димитър Цонев, че е превел банерчето. Инициативата за рекорд по сваляне на новата версия на Firefox е чудесна!

Download Day 2008

От супер-малкото хора, които са посетили този блог в последния месец, 43% са с Firefox, а около 40% - с IE (хили се доволно).

Firefox е по-качествен браузър от Internet Explorer, и това е най-естествената причина да приканя хората с IE, които се отбиват тук, и не са опитвали Firefox, да го направят. Има сериозна вероятност да им хареса.

4 коментара:

Анонимен каза...

радвам се, както казах, че ти е харесал :). Иначе бих се радвал ако промениш препратката да сочи към блога, не към онова нещо там, косматото, към което сочи сега :).

Zmei каза...

Готово:) Нещо съм се отплеснал с този линк

nousha каза...

Еха, толкова ли сме малко тези, които сме с Опера? Аз тъпо и упорито, ден след ден, проверявах няма ли да се появи нов пост тук, а когато работя с блогър, ползвам ту Опера, ту ФФ, значи съм замърсила изследването ;) Имам всъщност на компютъра си Опера, ИЕ7 и ФФ - ИЕ не съм го махнала, а ФФ се наложи да си сложа заради продуктите под шапката на любимия ми Гугъл - блогер не работи добре под Опера, гмейл също не е направил ъпдейтите си за Опера... Но ФФ не можа да ме спечели на своя страна - никак, никак.

Zmei каза...

Е, забелязал съм, че хората, които си заобичат Опера, си държат на нея и не се кефят толкова на Firefox. Всичко е до навик, и според мен и двата браузъра имат добри и лоши страни. Всъщност един от най-големите недостатъци на Операта е именно не чак толкова масовата й поддръжка.

Така или иначе, всичко, което не е Експлорър е крачка в правилната посока.

Но сега новият Firefox се очаква да управлява много сериозно, и може би ще е дори по-добър от досегашния:)